Agenda

 

 

3 juli t/m 30 oktober 2022 Jan Dirk van der Burg 

Op dit moment is in het Fotomusem Rotterdam een tentoonstelling van Jan Dirk van der Burg - Fotograaf des Vaderlands - te zien  waarin hij op komisch-satirische wijze ons kennis laat maken met Typisch Nederland. Deze tentoonstellig is de moeite waard omte bezoeken en je komt heel vrolijk hier vandaan en je ziet de omgeving om je heen vanaf dat moment heel aders. Echt een aanrader!

Meer info: Nederlands Fotomuseum | Rotterdam

 8 september t/m 12 oktober 2022 BredaPhoto   Het twee jaarlijks fotofestijn in Breda onder noemer BredaPhoto vindt plaats van 8 september t/m 23 oktober 2022 rondom het Chassee theater en het museumpark. Dit is gratis te bezoeken. Ook zijn er tegen betaling diverse galeries en musea te bezoeken rondom BredaPhoto.

 

Meer info: Voorpagina - BredaPhoto

 11 oktober 2022 t/m 5 maart 2023 Walker Evens   In de Kunsthal te Helmond heeft fotograaf Walker Evans een overzicht tentoonstelling van zijn

beroemde foto's. 

Meer info: Walker Evans (museumhelmond.nl)

 24-09-2022 t/m 29-01-2023  Tim Walker

 Dit najaar word je in de Kunsthal ondergedompeld in de fantasierijke verbeelding van een van ‘s werelds meest inventieve fashion fotografen: Tim Walker (1970). De meeslepende tentoonstelling Tim Walker: Wonderful Things viert zijn rijke verbeeldingskracht. Met groots uitgewerkte en vaak surreële sets neemt hij de kijker in zijn fotografie mee naar sprookjesachtige werelden. Tilda Swinton, Grace Jones, Grayson Perry en vele andere muzen en modellen zijn te zien in de grootste tentoonstelling over Tim Walker ooit - met meer dan 150 nieuwe werken geïnspireerd op de collectie van het Victoria and Albert Museum (V&A) in Londen.

 

Meer info: Tim Walker - Kunsthal