Voor deze clubwedstrijd stond het thema “constructie” centraal. Door de deelnemers is veel gekeken naar bouwwerken, zoals bruggen, hijskranen, overkappingen… enz. waarin verbindingen van (stalen) balken zichtbaar zijn. Denk hierbij aan De Hef in Rotterdam en de spoordeel van de Moerdijkbrug. Ook een foto van het Atomium in Brussel zat erbij. We zagen ook mensen die aan een constructie werkten; een lasser, bouwvakkers, twee kinderen die iets construeren. Tevens leerden we De Speculaasjes kennen; twee beelden die altijd aan de zijkanten van het Centraal Station in Rotterdam hebben gestaan vóór de recente renovatie ervan. Een heel mooi soort boomhut kwam ook op de bok. Helaas was deze niet om in te spelen, het bleek een deel van een kunstwerk te zijn dat in een achtergrond van bomen gezet was. Hij deed een beetje denken aan Anton Pieck.

Alles bij elkaar waren er dus weer veel verschillende onderwerpen gefotografeerd om het thema in beeld te brengen.

Zo kregen we afgelopen week bij elkaar 24 foto’s toegestuurd om een waardering te geven, waaruit we een 1ste t/m 5de plaats  kregen.

Op de 5de plaats is Herman geëindigd met een foto van een station in Lissabon. Vooral de stofuitdrukking was heel mooi. 

Imre eindigde op de 4de plaats met een foto van het treindeel van de Moerdijkbrug. Een mooie print waarin de constructie van de brug goed tot uitdrukking kwam.

De 3de plaats is voor Rob met zijn foto van de “boomhut.”  Vooral het opnamestandpunt en de kleur van de foto werden gewaardeerd.

Op plaats 2 eindigde Klaas met een avondopname van een hijsinstallatie voor containers in de Rotterdamse haven. Mooie kleuren van de avondlucht en de kranen.

En op de 1ste plaats is Henk Wiezer geëindigd met een foto van een deel van het wijnmuseum in Bordeaux. Mooie kleuren en vormen in dit gebouw, dat een beetje doet denken aan een ruimteschip.

Iedereen van harte gefeliciteerd met zijn behaalde plaats!

 

Gerard

 

 

resultaat 2017 11

 

 

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24