Op de clubavond van 13 december stond het onderwerp Foto Van De Maand. Dit keer met het thema ‘Mijn Hoeksche Waard.” Een flinke opkomst van de leden deed al vermoeden dat het onderwerp velen aansprak. En inderdaad, er werden 23 foto’s ingeleverd. Een beduidend groter aantal dan bij de onderlinge wedstrijd van november, waar we maar krap het minimumaantal foto’s binnen kregen.

Dit grote aantal foto’s was meteen een uitdaging voor de tellers van de stemmen om alle cijfers op tijd ingevoerd en verwerkt te krijgen. Maar hulde voor Cees en Ron. Zij kwamen met de uitslag de zaal in vóórdat we (onder leiding van Willem den Boer) alle foto’s hadden besproken.

Reeds tijdens het bespreken van de eerste foto (een schuur waarop graffiti was aangebracht), werd er al opgemerkt dat we niet konden zien dat deze foto echt in de Hoeksche Waard gemaakt was. Terecht merkte Arthur, die deze foto besprak, op dat we op de eerlijkheid van de leden moeten kunnen vertrouwen. Tijdens het verdere verloop van de avond kwamen meer foto’s op de bok waarbij niet meteen een plek in de Hoeksche Waard herkend werd, maar dat kwam wel goed na de toelichting van de maker.

Dan nu de uitslag.

Op de 3de plaats is Yvonne geëindigd. Zij maakte een fraaie foto van aan aalscholver die op de afbakening van een zwemstrandje langs de Binnenmaas sierlijk zijn vleugels zat te drogen. Mooi gedaan!

fvdm 2016 12 03 Yvonne de Jong hw

De 2de plaats is voor Henk Wiezer. Hij stelde een zeer fraai beeld samen uit twee foto’s van verschillende locaties in de Hoeksche Waard. Schitterend in zijn kleuren en knap in elkaar gezet. Prima!

fvdm 2016 12 02 Henk Wiezer

De 1ste plaats is voor Margreet met een zwart-witfoto van zo’n mooie Hoeksche Waardse dijk, na een nachtvorstje. Geweldig mooie print en goed in beeld gezet. Heel fraai.

fvdm 2016 12 01 Margreet vd Voort

 

Iedereen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!!!!!

 

fotobeoordeling invulblad 2016 12 12 xlsx

 

fotobeoordeling invulblad 2016 12 12 1